Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Doogles 4 Google

Το Doodle 4 Google είναι ένας διαγωνισμός ανοιχτός για όλους τους μαθητές στην Ελλάδα, από 6 ως 18 ετών, που έχει ως σκοπό να ενθαρρύνει τους μαθητές να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους για να σχεδιάσουν το λογότυπο της Google. 
Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι «Η Ελλάδα μου» και κλήθηκαν οι μαθητές να σχεδιάσουν ένα doodle το οποίο να αντικατοπτρίζει την δική τους άποψη για την Ελλάδα. 
Οι μαθητές που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό από το Γενικό λύκειο Αρναίας είναι:
Κατερίνα Στόικου-Μάγδα Σγούρου-Μαριάννα Σιδέρη, Τσιντογιάννη Μαρία, Σμαράγδα Κίκα, Χριστίνα Βελλίδου, Γαρυφαλλιά Κοσμά, Χρήστος Νταντίνος, Θεοστόρω Χαριστού, Χατζηαυγέρη Κατερίνα, Δήμητρα Ζαφειρούδα-Δημήτρης Κεχαγιάς.

 Τα έργα των μαθητών μας...












Ο νικητής του διαγωνισμού θα είναι ένας από τους τέσσερις εθνικούς φιναλίστ και θα εκλεγεί από την ομάδα της Google. Ο νικητής θα ανακοινωθεί κατά την τελετή απονομής των βραβείων τη Δευτέρα 13 Μαϊου 2013. Το νικητήριο doodle θα εμφανιστεί στην αρχική σελίδα της Google για 24 ώρες. 

Σημαντικές ημερομηνίες
15 Απριλίου
Ανάρτηση των 60 doodles στην ιστοσελίδα www.google.gr/doodle4google.
15 Απριλίου - 7 Μαΐου
Online ψηφοφορία.
13 Μαΐου
Τελετή ανακοίνωσης του τελικού νικητή.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προκήρυξη Εμπορικού Ναυτικού

  Σας γνωρίζουμε ότι αναρτήθηκε στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΥΝΑΝΠ: www.ynanp.gr η εγκύκλιος ροκήρυξης διαγωνισμού εισαγωγής σπουδαστών...