Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Βράβευση Μαθητών – Αθλητών της Χαλκιδικής

Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, σε τελετή που οργανώθηκε από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χαλκιδικής και την Ομάδα Φυσικής Αγωγής βραβεύθηκαν, παρουσία των εκπαιδευτικών Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης, οι μαθητές – αθλητές των Λυκείων της Χαλκιδικής που ξεχώρισαν με τις εξαιρετικές τους επιδόσεις την προηγούμενη χρονιά.
     Ο Οδυσσέας Μουζενίδης, μαθητής του ΕΠΑ.Λ. Ν. Μουδανιών, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σφαιροβολία στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων της Τυφλίδας, με βολή 21,51μ. Ο ίδιος μαθητής κατέρριψε την προηγούμενη χρονιά δύο φορές το Πανελλήνιο ρεκόρ, τη μία μάλιστα στους σχολικούς Αγώνες Β΄ Φάσης Κλασσικού Αθλητισμού στις Σέρρες.
     Ο μαθητής παρέλαβε αναμνηστική πλακέτα και συγχαρητήρια επιστολή από την Διευθύντρια της Δ.Δ.Ε. Χαλκιδικής κ. Τσέκου Αικατερίνη.
     Οι μαθητές της ομάδας ποδοσφαίρου του Γ.Ε.Λ. Αρναίας κατάκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Λυκείων 2015-2016.
Εκπρόσωποι της ομάδας, η Διευθύντρια του σχολείου και οι καθηγήτριες – προπονήτριες της ομάδας παρέλαβαν την αναμνηστική πλακέτα από το Σχολικό Σύμβουλο Φυσικής Αγωγής Χαλκιδικής κ. Πατμάνογλου Στυλιανό.
Συγχαρητήρια στους μαθητές, τις οικογένειες και τα σχολεία τους!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Διδακτική επίσκεψη της Γ' Λυκείου σε επιλεγμένα τμήματα του Α.Π.Θ.

 Τη Δευτέρα 22 Απριλίου πραγματοποιήθηκε διδακτική επίσκεψη των τελειόφοιτων μαθητών μας και υποψήφιων των σχολών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσ...